Läpiviennin lisäeriste Plus

182,- €

Hinta sisältää ALV 24 % ilman toimituskustannuksia

Läpiviennin lisäeristys on pakollinen, mikäli piippu asennetaan sellaisesta katosta tai välipohjasta läpi, jossa on lämmöneristys. Läpivientieristys on testattu ja sen ulkopinnan lämpötila ei oikein asennettuna nouse 85° astetta korkeammaksi. Testauksessa on käytetty maksimissaan 800 mm yläpohjan lämmöneristystä.

Sisäkaton ollessa suora, asennetaan lisäeristys suoraan sisäkaton peitelevyn päälle. Sellaisissa kohteissa, joissa käytetään höyrynsulkua, on sisäkaton peitelevyn ja lisäeristeen väliin asennettava silikoninen VHT-höyrynsulun tiiviste. Muunlaisten höyrynsulku-tiivisteiden käyttö on kielletty. Läpivientieristyslieriön pohjalla on 200 mm kerros palovillaa, joka tulee tiiviisti piippua vasten, eikä tuolla osuudella saa olla piippuelementtien välistä liitoskohtaa. Läpivientieristeen yläosan pitää olla vapaasti tuulettuva, eikä sinne saa laittaa mitään palavaa tai palamatonta ainetta. Kohteissa, joissa yläpohjaeristys on toteutettu puhallusvillalla, on huolehdittava, että lisäeristeen ja piipun väliin ei pääse puhalluseristettä. Lisäeristeen tulee ulottua 100 mm yläpohjaeristeen yläpuolelle tai yläpohjaeristeen siirtyminen piippua vasten voidaan estää myös levyllä tai verkolla.

Vinon sisäkaton asennuksessa tarvitaan kahden läpiviennin lisäeristyksen villaosat, jotta ne pystytään leikkaamaan katon kaltevuuden mukaisesti. Leikatessa tulee huomioida, että lisäeristettä tulee vain 200 mm korkeudelta piippua vasten. Tecnovis Välikaton Lisäeriste Plus on lisäeriste, joka on suunniteltu varsinkin paksujen välikaton lisäeristyksiin. Lisäeriste Plus on 800 mm korkea ja siinä on ylhäältä tuulettuva 60mm rako savupiipun ympärillä.

lisäinformaatio

Nimi Läpiviennin lisäeriste Plus
Tuotekoodi DWST50-180-ISO
CE merkintä EN 1856-1 T600 - N1 - D - V2 - L99050 - G100
Toimitusaika 3 – 5 vrk
Toimituskustannukset 35 EUROA; 49 EUROA yli 150 euron tilauksille
Kaksiseinämäisen piipun sisäputken halkaisija 280