Yleiset ehdot

Hinnat

Hinnat on ilmoitettu euroissa sis. ALV:n 24 %.

Tilaus

Tilatessasi verkkokaupan kautta lähetämme tilausvahvistuksen automaattisesti.

Siinä tapauksessa että tilaaja on alle 18 vuotta tulee hänen saada vanhemman hyväksyntä ennen kuin kauppa toteutuu. Tilaus jota tehdään toisen henkilön nimeen ilman tämän hyväksyntää tai sellaisella tavalla että savupiippu-valmispiippu.fi kärsii taloudellista vahinkoa, ilmoitetaan poliisille.

Maksu

Myynti tapahtuu vain verkkokaupan kautta. Käytämme Mollie maksujärjestelmää varmalla salauksella pankkisalauksen tapaan, tämä mahdollistaa maksamisen pankkisiirrolla, luottokortilla, Paypalilla tai Klarnalla. Mitään lisämaksua ei tule korttimaksusta. Mollioe täyttää PCI-DSS määrittelyt ja sillä on korkein PCI-sertifiointi taso 1.

Lähetys toimitetaan perille asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen, eli käytännössä tilaajan pihaan saakka, ei kuitenkaan saareen. Ennen toimitusta kuljetusliike soittaa asiakkaalle jolloin sovitaan sopiva toimitusaika. 

Toimitusaika

Toimitusaika on noin 1 viikko tilauksesta, tilauspäivää ei lasketa mukaan toimitusaikaan. Tuotteet toimitetaan verkkokaupan Suomen varastosta.

 

Kuljetusvauriot

Savupiippu-valmispiippu.fi vastaa toimituksesta asiakkaalle. Tämä vastuu kattaa kuljetuksen aikana tapahtuneesta tuotteen vauriosta tai tuotteen toimitushäiröstä. 

Huomioi seuraavat seikat vastaanottaessasi toimitusta:

Tavaran saatuaan asiakkaalla on velvollisuus tarkastaa viipymättä että toimitettu määrä vastaa ostosta ja että tavara ja pakkaus on virheetön. Mikäli tavarassa tai lähetyksessä on virhe, tulee asiakkaan vaatia rahtikirjaan merkintä vahingosta ja ilmoittaa virheestä savupiippu-valmispiippu.fi verkkokauppaan viivytyksettä, kuitenkin viimeistään 8 arkipäivän kuluessa toimituksen saapumisesta.

Piilossa olevat kuljetusvauriot ilmoitetaan asiakaspalveluun viipymättä kuitenkin 8 päivän sisällä toimituksen vastaanotosta, tarkoittaen kuljetusvaurioita joita ei voitu todeta tuotteen vastaanottovaiheessa. Tee tämän lähettämällä sähköposti : info@savupiippu-valmispiippu.fi tai soittamalla numeroon 040 6855 598.

Jos asiakas palauttaa tuotteen ja tämä ei johdu tuotevirheestä tai savupiippu-valmispiippu.fi virheestä, asiakas maksaa rahdin ja vastaa toimituksenaikaisesta riskistä. 

Peruutusoikeus/avoin kauppa

Tuotteet kuuluvat etämyyntisäännöstön piiriin ja henkilöasiakkaana sinulla on 14 päivän peruutusoikeus ilman syytä alkaen siitä kun lähetys on kuitattu vastaanotetuksi. Voit avata pakkauksen tarkistaaksesi tuotteet mutta tuotteet tulee toimittaa alkuperäiskuntoisena ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Tuote tulee olla ennallaan ts. alkuperäisessä kunnossa ja vaurioitumaton.

Muista että kun käytät tätä peruutusoikeutta tai avointa kauppaa sinun tulee maksaa palautusrahti !

Kun haluat käyttää peruutusoikeuttasi, ota yhteyttä meihin: info@savupiippu-valmispiippu.fi .

Palautuksia jotka lähetetään vastaanottaja maksaa/postiennakolla ei lunasteta.

Paluutusoikeutta ei ole sellaisesta tuotteesta jota on erityisesti tilattu, valmistettu tai lyhennetty asiakkaalle. Toimituksesta jota ei ole lunastettu vaan palautuu savupiippu-valmispiippu.fi ille veloitetaan rahti omakustannushintaan sekä hallinnointipalkkio, tällä hetkellä 25€ + Alv kattaakseen käsittelystä aiheutuneet kulut.

 

Maksun palauttaminen

Maksamme takaisin sen mitä olet meille maksanut viivytyksettä. Meillä on oikeus pidättyä maksun palautuksesta kunnes tavara on palautunut varastoomme tai kuluttaja on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin, esimerkiksi palautuskuitilla

Jos muuta ei ole sovittu, käytämme samaa maksutapaa mitä olet käyttänyt tilausta maksaessasi. Maksun palautus on kuluton.

 

Takuu/reklamaatioiden käsittely

Savupiippu-valmispiippu.fi soveltaa kuluttajasuojalakia reklamaatioiden käsittelyissä, tuotetakuu on 10-25 vuotta tuotteille, tarkista verkkokaupastamme. Takuu käsittää virheellisyyksiä osissa joita voidaan katsoa johtuvan tuotannostamme tai varastoinnistamme.Savupiippu-valmispiippu.fi vastaa jälleentoimituksesta virheelliseksi todetusta osasta, mutta ei vastaa epäsopivasta osasta, toimituksen viivästymisestä, keskeytyksestä, lisätyöstä tai muusta taloudellisesta vahingosta. Palautuksen syynä ollessa reklamaatio, mutta mitään vikaa tuotteessa ei voida havaita, siinä tapauksessa veloitetaan rahtikustannukset omakustannushintaan sekä lisäksi käsittelymaksun 25 € plus ALV kattaakseemme asian hallinnointikuluja. 

Savupiippu-valmispiippu.fi on valmis noudattamaan Kuluttajansuojalautakunnan ehdotuksia mahdollisten erimielisyyksien esiintyessä. Takuu ja reklaamaatio asioissa ota yhteyttä : info@savupiippu-valmispiippu.fi. 

Tietosuojakäytäntö

Tilauksen yhteydessä annetut tiedot talletetaan järjestelmäämme sellaisella tavalla ettei ne ole ulkopuolisen tahon saatavilla. Emme anna edelleen mitään tietoja joita olet tallentanut, muuten kuin tuotteiden toimittamiseen, tai kun tämä vaaditaan tilauksen käsitteyä varten. Tämä tarkoittaa että emme myy, vuokraa, tai muuten käytä hyväkseen tietoja muuhun tarkoitukseen kuin mihin ne alunperin on annettu.

Asiakkaana sinulla on oikeus henkilötietolain (523/1999) mukaiseen rekisteriotteeseen. Jos tämä tieto on virheellinen, epätäydellinen tai harhaanjohtava voit pyytä tietojen poistamista. Tällöin sinun kannattaa ottaa yhteyttä meidän asiakaspalveluun.