Yleiset ehdot

Hinnat

Hinnat on ilmoitettu euroissa sis. ALV 24 %.

Tilaus

Tilatessasi verkkokaupan kautta lähetämme tilausvahvistuksen automaattisesti.

Siinä tapauksessa että tilaaja on alle 18 vuotta tulee hänen saada vanhemman hyväksyntä ennen kuin kauppa toteutuu. Tilaus jota tehdään toisen henkilön nimeen ilman tämän hyväksyntää tai sellaisella tavalla että valmispiippu-123.com kärsii taloudellista vahinkoa, ilmoitetaan poliisille.

Maksu

Myynti verkkokaupan kautta. Käytämme Aydenin maksujärjestelmää varmalla salauksella pankkisalauksen tapaan, tämä mahdollistaa maksamisen pankkisiirrolla, luottokortilla, Paypalilla tai Klarnalla. Mitään lisämaksua ei tule korttimaksusta. Ayden täyttää PCI-DSS määrittelyt ja sillä on korkein PCI-sertifiointi taso 1.

Rahti

Tuotteet toimitetaan verkkokaupan Suomen varastosta, ostokset toimitetaan asiakkaan antamaan osoitteeseen, autotien päähän.

Toimituskulut 15 € / lähetys sis. ALV 24 %.

Toimitusaika

Toimitusaika on 2 - 3 vrk.

Kuljetusvauriot

Savupiippu-valmispiippu.fi vastaa toimituksesta asiakkaalle. Tämä vastuu kattaa kuljetuksen aikana tapahtuneesta tuotteen vauriosta tai tuotteen toimitushäiröstä. 

Huomioi seuraavat seikat vastaanottaessasi toimitusta:

Tavaran saatuaan asiakkaalla on velvollisuus tarkastaa viipymättä että toimitettu määrä vastaa sovittua ja että tavara ja pakkaus on virheetön. Mikäli tavarassa tai lähetyksessä on virhe, tulee asiakkaan vaatia rahtikirjaan merkintä vahingosta ja ilmoittaa virheestä savupiippu-valmispiippu.fi verkkokauppaan viivytyksettä, kuitenkin viimeistään 8 arkipäivän kuluessa toimituksen saapumisesta.

Piilossa olevat kuljetusvauriot ilmoitetaan asiakaspalveluun viipymättä kuitenkin 8 päivän sisällä toimituksen vastaanotosta, tarkoittaen kuljetusvaurioita joita ei voitu todeta tuotteen vastaanottovaiheessa. Tee tämän lähettämällä sähköposti : info@savupiippu-valmispiippu.fi tai soittamalla numeroon 040 6855 598.

Jos asiakas palauttaa tuotteen ja tämä ei johdu tuotevirheestä tai savupiippu-valmispiippu.fi virheestä, asiakas maksaa rahdin ja vastaa toimituksenaikaisesta riskistä. 

Peruutusoikeus/avoin kauppa

Tuotteet kuuluvat etämyyntisäännöstön piiriin ja henkilöasiakkaana sinulla on 14 päivän peruutusoikeus ilman syytä alkaen siitä kun lähetys on kuitattu vastaanotetuksi. Voit avata pakkauksen tarkistaaksesi tuotteet mutta tuotteet tulee toimittaa alkuperäiskuntoisena ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Tuote tulee olla ennallaan ts. alkuperäisessä kunnossa ja vaurioitumaton.

Muista että kun käytät tätä peruutusoikeutta tai avointa kauppaa sinun tulee maksaa palautusrahti !

Kun haluat käyttää peruutusoikeuttasi, ota yhteyttä meihin info@savupiippu-valmispiippu.fi .

Palautuksia jotka lähetetään vastaanottaja maksaa/postiennakolla ei lunasteta.

Paluutusoikeutta ei ole sellaisesta tuotteesta jota on erityisesti tilattu, valmistettu tai lyhennetty asiakkaalle. Toimituksesta jota ei ole lunastettu vaan palautuu savupiippu-valmispiippu.fi ille veloitetaan rahti omakustannushintaan sekä hallinnointipalkkio, tällä hetkellä 25€ + Alv kattaakseen käsittelystä aiheutuneet kulut.

Takaisinmaksu

Takaisinmaksu tapahtuu palautuksena kortille jos tilaus on maksettu kortilla. Muuten maksu palautetaan ilmoittamallesi pankkitilille viimeistään 10 päivän sisällä.

Takuu/reklamaatioiden käsittely

Savupiippu-valmispiippu.fi soveltaa kuluttajasuojalakia reklamaatioiden käsittelyissä, tuotetakuu on 10-25 vuotta tuotteille, tarkista verkkokaupastamme. Takuu käsittää virheellisyyksiä osissa joita voidaan katsoa johtuvan tuotannostamme tai varastoinnistamme.Savupiippu-valmispiippu.fi vastaa jälleentoimituksesta virheelliseksi todetusta osasta, mutta ei vastaa epäsopivasta osasta, toimituksen viivästymisestä, keskeytyksestä, lisätyöstä tai muusta taloudellisesta vahingosta. Palautuksen syynä ollessa reklamaatio, mutta mitään vikaa tuotteessa ei voida havaita, siinä tapauksessa veloitetaan rahtikustannukset omakustannushintaan sekä lisäksi käsittelymaksun 25€ plus ALV kattaakseemme asian hallinnointikuluja. 

Savupiippu-valmispiippu.fi on valmis noudattamaan Kuluttajansuojalautakunnan ehdotuksia mahdollisten erimielisyyksien esiintyessä. Takuu ja reklaamaatio asioissa ota yhteyttä info@savupiippu-valmispiippu.fi

Tietosuojakäytäntö

Tilauksen yhteydessä annetut tiedot talletetaan järjestelmäämme sellaisella tavalla ettei ne ole ulkopuolisen tahon saatavilla. Emme anna edelleen mitään tietoja joita olet tallentanut, muuten kuin tuotteiden toimittamiseen, tai kun tämä vaaditaan tilauksen käsitteyä varten. Tämä tarkoittaa että emme myy, vuokraa, tai muuten käytä hyväkseen tietoja muuhun tarkoitukseen kuin mihin ne alunperin on annettu.

Asiakkaana sinulla on oikeus henkilötietolain (523/1999) mukaiseen rekisteriotteeseen. Jos tämä tieto on virheellinen, epätäydellinen tai harhaanjohtava voit pyytä tietojen poistamista. Tällöin sinun kannattaa ottaa yhteyttä meidän asiakaspalveluun.

Varauksia

Tiedot- ja hintatiedot annetaan nykytietojen perusteella, varaamme kuitenkin oikeuden mahdollisuuden tarkistaa hinta ennen tilauksen toimittamista, tämä koskee myös mahdollisia virheellisiä hintoja, tuotteen loppumisesta tai virheelisten teknisten tietojen, kuvien perusteella tehtävät oikaisut. Tämän ilmetessä voi olla että savupiippu-valmispiippu.fi joutuu perumaan kaupan ja palauttamaan maksun parhaimmalla tavalla. Tämä voi tapahtua milloin tahansa asioinnin yhteydessä virheen havaitsemisen yhteydessä. Syy virheeseen ilmoitetaan selvästi asiakkaalle kaupan purkamisen yhteydessä.

Rate this page

  • Leave a name and email adress if you wish to be contacted