Tavaran ja maksun palauttaminen

Kachelpijpen ruilen of terugsturen

 

Tavaran palauttaminen ja kustannukset

 Jos kuluttaja peruuttaa kaupan, tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla.

 

Kuluttajan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

 

Tilaus voi olla mahdollista peruuttaa jos tuotetta ei ole vielä ehditty lähettää, ota silloin yhteys asiakaspalveluumme.

Peruutusoikeus ei kuitenkaan ole voimassa niin sanotuille tilaustuotteille, tarkoittaen tuotteita jotka erityisesti sovelletaan tarkoituksiisi (esim. mittatilaustyönä valmistetut sisähormit ym). Se ei koske myöskään määrämittaan katkaistuja tai leikattuja tuotteita, kuten metreittäin myytäviä putkia.

Saadaksesi täydellisen palautuksen tuotteista tulee niiden olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomia.

Maksun palauttaminen

 Maksamme takaisin sen mitä olet meille maksanut viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Meillä on oikeus pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes tavara on palautettu tai kuluttaja on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin, esimerkiksi palautuskuitilla

Jos muuta ei ole sovittu, käytämme samaa maksutapaa mitä olet käyttänyt tilausta maksaessasi. Maksun palautus on kuluton. Kuluttajansuojalaki edellyttää, että tuotteen mahdolliset palautuskustannukset kerrotaan asiakkaalle etukäteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun ennen palautusta.

Velvollisuutesi on pitää tuote yhtä hyvässä kunnossa kuin se oli tullessasi sinulle. Jos tuotetta on käytetty, se on vahingoittunut tai hävitetty, palautusoikeutesi raukeaa.

Reklamaatiot

Jos tuote osoittautuu virheelliseksi, Valmispiippu-123.com sitoutuu ensisijaisesti vaihtamaan tuotteen ja toissijaisesti palauttamaan virheellisestä tuotteesta perityn maksun. Tehdäksesi reklamaation virheellisestä tuotteesta ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kaikkia muita vaatimuksia kuin viallisesta tuotteesta ei hyväksytä. Reklamoitua tuotetta ja sen pakkausta ei saa käyttää, siirtää tai hävittää käsittelyn aikana. Hyväksytyn reklamaation mukaan omistus tuotteelle siirtyy valmispiippu-123.comille ja maksamme palatutusrahdin.

 Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja perustuu henkilötietolakiin (523/1999 10§). Emme luovuta rekisteritietoja ulkopuolisten käyttöön.

Rate this page

  • Leave a name and email adress if you wish to be contacted