Ostoksen ja suorituksen palauttaminen

Kachelpijpen ruilen of terugsturen

 

Ostoksen palauttaminen ja kustannukset

 Jos kuluttaja peruuttaa ostoksen toimituksen jälkeen, tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla.

 Asiakkaan on maksettava palauttamisesta aiheutuvat kustannukset mutta olemme valmiit neuvottelemaan kustannuksista ! 

Tilaus voidaan peruttaa jos tuotetta ei ole vielä ehditty lähettää varastostamme, ota silloin yhteys asiakaspalveluumme !

Peruutusoikeus ei koske tilaustuotteita esim. mittatilaustyönä valmistetut sisähormit ym. Se ei koske myöskään määrämittaan katkaistuja tai leikattuja tuotteita, kuten metreittäin myytäviä putkia.

Saadaksesi täydellisen palautuksen tuotteista tulee niiden olla käyttämättömiä ja vahingoittumattomia. Jos tuotetta on käytetty, se on vahingoittunut tai hävitetty, palautusoikeutesi raukeaa.

  

 Maksun palauttaminen

 Maksamme takaisin sen mitä olet meille maksanut viivytyksettä. Meillä on oikeus pidättyä maksun palautuksesta kunnes tavara on palautunut varastoomme tai kuluttaja on osoittanut lähettäneensä tavaran takaisin, esimerkiksi palautuskuitilla

Jos muuta ei ole sovittu, käytämme samaa maksutapaa mitä olet käyttänyt tilausta maksaessasi. Maksun palautus on kuluton. 

Reklamaatiot

Jos tuote osoittautuu virheelliseksi, Savupiippu-valmispiippu.fi sitoutuu ensisijaisesti vaihtamaan tuotteen ja toissijaisesti palauttamaan virheellisestä tuotteesta perityn maksun. Tehdäksesi reklamaation virheellisestä tuotteesta ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Kaikkia muita vaatimuksia kuin viallisesta tuotteesta ei hyväksytä. Reklamoitua tuotetta ja sen pakkausta ei saa käyttää, siirtää tai hävittää käsittelyn aikana. Hyväksytyn reklamaation mukaan omistus tuotteelle siirtyy valmispiippu-123.comille ja maksamme palatutusrahdin.

 Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen ja perustuu henkilötietolakiin (523/1999 10§). Emme luovuta rekisteritietoja ulkopuolisten käyttöön.