Savupiippu

Tecnovis savupiippu sopii täydellisesti takkaasi !SAvupiippu

Savupiipun tärkein tehtävä on kuljettaa savukaasut mahdollisimman turvallisesti ulos talosta. Yhtä tärkeää on se, että se sopii takkaan ja sulautuu talon muotoiluun. Tecnovis savupiippujärjestelmä on niin helppo käsitellä, että asennat takan ja savupiipun saman päivän aikana.

Hyvä ja tiivis savupiippu on erittäin tärkeä paloturvallisuuden kannalta! Tecnovis savupiippujärjestelmä sopii melkein kaikkiin tulisijoihin.
 
Suurin valmispiipuissa, savupiipuissa ja moduulipiipuissa !

Olemme Euroopan suurin verkkokauppa, joka on erikoistunut savupiippuihin ja valmispiippuihin. Meiltä saat takuulla laadukkaita valmispiippuja edulliseen hintaan. Opastamme ennen ostoa, ja jos jokin mene pieleen: Ratkaisemme sen!

Kaikki moduulipiippumme ovat valmistettu EN 1856-1 standardin mukaisesti ja ne ovat lämpöluokiteltu T600 mukaisesti. Tarjoamme myös jäykät ja joustavat tiilihormin sisälle asennettavat putket savuhormien saneraaukseen, saunapiiput, kamiinan ja kiukaan liitosputket sekä paljon muuta.

Ostamme suoraan valmistajalta saksassa ja voimme sen vuoksi aina tarjota parasta laatua parhaasen hintaan.

Savupiippu

Moduulipiippumme on valmistettu 0,5 / 0,6 mm ruostumattomasta teräksestä korkealaatuisella kivivillaeristeellä. Ruostumaton CE-hyväksytty laadukas savupiippu jolla on monta käyttötarkoitusta, sekä uuden asennukseen että saneeraukseen. Täydellinen valinta puu- ja pelletikamiinoihin, erityyppisille biopolttoaine-, öljy- ja kaauskattiloille. Voit asentaa savupiipun sekä sisälle että ulos!

Miksi valmispiipun kannattaa tilata savupiippu-valmispiippu.fi

  • Asiantuntiamme neuvovat
  • Paras saksalainen laatu
  • Paras hinta
  • Huolto kaupan jälkeen

Tilaa savupiippusi verkossa

Oletko tutustunut valikoimaamme ja tehnyt päätöksen? Tilaa nopeasti ja vaivattomasti savupiippu verkkokaupastamme. Onko kysymyksiä? Ota rohkeasti yhteyttä niin asiantuntijamme neuvoo sinua!

Moduulipiippu, liitäntäputket kiukaille ja tulisijoille tai piipun korjaukseen tarvittavat osat, löydät kaiken mitä tarvitset verkkokaupastamme!